Η Εταιρεία

Ιστορία

1960

Η Δ. ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια εταιρία με ιστορικό από τις αρχές της δεκαετίας του ’60.
Ο Διονύσης Γεωργιτσόπουλος, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της εταιρίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαλμώνη Ηλείας, όπου από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε ο πατέρας του, αναλαμβάνοντας τις προμήθειες και τις πωλήσεις.

1970

Το 1977 ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Αρχικά, ασχολήθηκε με την προώθηση αράπικων φιστικιών το οποίο αποτελούσε και βασικό προϊόν παραγωγής της γενέτειρας του, και γρήγορα επεκτάθηκε και σε άλλα είδη ξηρών καρπών και ξηρών φρούτων, εγχώριων και μη.

1980

Την δεκαετία του ‘80 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα και ασχολήθηκε πέραν από την εμπορία και με την μεταποίηση προϊόντων.

1990

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 δημιουργήθηκε στην βιομηχανική περιοχή Ασπροπύργου Αττικής, μια μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας, δίνοντας την προοπτική εξέλιξης της εταιρείας σε πανελλαδικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

2000

Το 2000 έπειτα από επέκταση και αναβάθμιση της μονάδας παραγωγής και συσκευασίας αλλά και με την κατασκευή στην ίδια περιοχή ιδιόκτητης νέας κτηριακής μονάδας όπου στεγάζονται αποθηκευτικοί χώροι, ψυκτικοί θάλαμοι και τα γραφεία της εταιρείας, πλέον διαμορφώνεται ένα υπερσύγχρονο και πλήρες συγκρότημα.

2020

Έκτοτε η εταιρία συνάντησε σημαντική άνθηση χτίζοντας εμπορικές σχέσεις με μεγάλους ομίλους εγχώρια, σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και σε τρίτες χώρες.

Η Εταιρεία

Φιλοσοφία

Από την δημιουργία της έως και σήμερα η εταιρεία μας, έχει στόχο να ακούει τις ανάγκες του κάθε πελάτη της και να προσαρμόζεται σε αυτές.
Όλοι εμείς, οι συντελεστές της, γνωρίζοντας την σημαντικότητα της διαχείρισης των b2b σχέσεων, οφείλουμε να διατηρούμε τον επαγγελματισμό μας χτίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης.
Η εταιρεία μας, σεβόμενη τον καταναλωτή έχει αναπτύξει σχέση με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους προμηθευτές, παραγωγούς και εμπόρους, δίνοντας την δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της την ανώτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων.

Τεχνογνωσία

Η πολυετή εμπειρία μας σε κάθε σκέλος του κλάδου των ξηρών καρπών, η πολύ καλή γνώση μας στην διαχείριση του εμπορίου FMCG, αλλά και η συνεχής μας επιμόρφωση σε ακόμα πιο εξειδικευμένους τομείς, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε αφενός τις γνώσεις μας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, αφετέρου το ανώτατο επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας και ποιότητας προϊόντων.

Δίκτυο Διανομών

Αφουγκράζοντας τις ανάγκες της αγοράς για άμεσες παραδόσεις, παραδίδουμε πανελλαδικά σχεδόν αυθημερόν τις παραγγελίες σας με τον ιδιωτικό στόλο οχημάτων μας.